Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Piece of Cake

Επέστρεψα δριμύτερη φίλοι μου με ένα όμορφο μαγαζάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Το χαριτωμένο αυτό καφέ είναι μόλις ενός έτους και βρίσκεται στη Χρυσοστόμου Σμύρνης 19. Ζεστό, φιλόξενο και με πολύ καλές τιμές θα γίνει σίγουρα το στέκι σας.


Εκτός όμως από καφέδες στο Piece of Cake θα βρείτε καθημερινά διάφορα γλυκάκια και cupcakes τα οποία είναι χειροποίητα και πεντανόστιμα. Σε συχνά διαστήματα μάλιστα φτιάχνουν και με πολλές διαφορετικές γεύσεις.

Την ημέρα που το επισκέφθηκα παρήγγειλα ελληνικό καφέ στη χόβολη και μου έφεραν μαζί χειροποίητο γλυκό του κουταλιού σταφύλι.


Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να το επισκεφθείτε αφού ο στολισμός και οι μουσικές τους σε ταξιδεύουν αλλού! Η φωτογραφία δεν είναι και πολύ καλή αλλά ευκαιρία να πάτε και να το δείτε από κοντά μόνοι σας.

Υ.Γ. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 6 η ώρα γιορτάζουν τα γενέθλια του μαγαζιού που γίνεται ενός έτους.

1 σχόλιο:

Αναγνώστες

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δεν θα πω ψέματα...την ιδέα για το blog την έκλεψα από έναν άλλον, που την έκλεψε από έναν άλλον και την έκλεψε από έναν άλλο.Επειδή θα πάθαινα νευρικό κλονισμό αν δεν τα έλεγα κάπου δημιούργησα αυτό blog.Πιο νευρική και φωνακλού πεθαίνεις!Εμμονή με το θέατρο και τα γλυκά.Αγαπώ τους ανθρώπους με μεγάλα όνειρα!